Email icon info@duos.hu
 • Lépjen velünk kapcsolatba 24/7.
 • Garantáljuk a 24 órán belüli válaszadást.
Keresés
Kérjük, írjon be egy keresési kifejezést
Márka
(
)
Termékek
(
)

Fizetés és kiszállítás

Termék ára


1. A megrendelésben és az online áruházban szereplő termékek árai ÁFÁ-val együtt vannak feltüntetve. A Vevő a Megrendelés összegét az alábbi módon térítheti meg:

 • fizetési kapun keresztül,
 • banki utalással vagy
 • közvetlen banki befizetéssel az Eladó számlájára.


2. Az összeg megtérítéséért az Eladó semmilyen díjat nem számol fel. Ellenben az Eladó figyelmezteti a Vevőt, hogy egyes szubjektumok, melyeknél a fizetés megvalósul, a fizetésért díjat számolhatnak fel (pl. egy bank bankszámlára történő befizetés esetén).


3. A Vevő vállalja, hogy a megadott összeget a Megrendelésben feltüntetett határidőn belül megtéríti. Megtérítésnek az összeg Eladó számlájára történő jóváírása minősül.


4. Az Eladó köteles a megrendelt Terméket a Vevőnek az összeg megtérítésének napjától számított 30 munkanapon belül kézbesíteni.


5. A termék ára az Eladó online áruházában feltüntetett, érvényben lévő árjegyzék alapján van megszabva. A termék árához a szállítással, kézbesítéssel, csomagolással kapcsolatos költségek vagy díjak kerülnek felszámolásra. A termék egyéb költségeket is tartalmazó végösszege a megrendelést visszaigazoló e-mailben kerül feltüntetésre. A kedvezményes (akciós) árak egyértelmű szimbólumokkal (mint például „akció” vagy „kiárusítás”) vannak megjelölve. A kedvezményes árak a készlet kimerüléséig vagy a kedvezményes ár mellett feltüntetett időszakig érvényesek, amiről az Eladó tájékoztatja a Vevőt.


6. Az Eladó nem felel a termék kézbesítő (posta, futár) által előidézett szállítási késedelmeiért vagy a Vevő által feltüntetett rossz kézbesítési címért. A Vevő átvételkor köteles a terméket alaposan átvizsgálni, és a termék átvételét az átvételi elismervény aláírásával igazolni. Amennyiben a küldemény láthatóan sérült vagy tönkrement, a Vevő erről köteles az Eladót haladéktalanul értesíteni, és a küldemény átvételét megtagadni.


Termék kézbesítése


Az Eladó termékeit a világ összes részébe kézbesíti.

A megrendelés megerősítését követően a Vevő elektronikus úton, az általa megadott e-mail címre megkapja a megrendelés részletét, mely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költségeket is.


Szállítási költségek:


 • 0 € díj a küldemény Szlovák Posta általi kézbesítése esetén (utánvétel, esetleg értéklevél) Szlovákia területén belül
 • 0 € díj futárszolgálattal történő kézbesítés esetén Szlovákia területén belül
 • 0 € díj a küldemény postai úton történő kézbesítése esetén (mint biztosított levél vagy utánvétel) Csehország területén belül
 • 0 € díj futárszolgálattal történő kézbesítés esetén Csehország területére
 • 30 € díj az EU-n kívüli futárszolgálatért
 • 0 € díj az EU-n belüli 150 eurót meghaladó vásárlások esetén